Sorry, registratie is beëindigd.

In 5 maanden bouw jij een stevig fundament voor je onderneming! In deze economische "zware" tijden mogen wij christenen uit de toon vallen. God wil ons voorspoed geven. Op vele aspecten van ons leven maar zeker ook in omzet en winst. Is het dan zo simpel als, ik ben een kind van de Vader en daarom gaat het mij goed? Nee dat denk ik niet. Hij zorgt voor ons, dat is zeker, maar voorspoed gaat verder. Gods liefde voor ons is onvoorwaardelijk en toch staan er ook voorwaarden in de bijbel voor bepaalde beloftes. Kijk bijvoorbeeld maar eens in Deuteronomium 28. HOE DAN OOK: wij mogen in de huidige economie opvallen!


  • Datum:22-01-2023 08:00 - 31-05-2023 17:00
  • Locatie Online Evenement

Beschrijving

Voor wie?

Jij bent ondernemer of bent voornemens om een eigen zaak te beginnen. 

Dat lijkt een simpel genoeg toch? 

Je hebt een geweldig product of dienst waarmee je andere mensen echt kunt zegenen. Het is je verlangen om met God te ondernemen omdat je beseft dat Hij jouw voorziener is. Misschien heeft Hij je zelfs wel een idee gegeven!

Toch blijkt dat ondernemen niet altijd eenvoudig is of duidelijk. Een er komt zo veel bij kijken. Bovendien ben je nu wellicht afhankelijk van je boekhouder of totaal niet op de hoogte van je resultaat en dat voelt niet fijn.

Nee, jij houdt van aanpakken en beseft dat kennis daarbij belangrijk is!

In 5 maanden tijd ga jij een stevig fundament voor je onderneming bouwen zodat jij klaar bent voor de groei die God voor jou in petto heeft. God wil jou zegenen. De vraag is of jij daar klaar voor bent.

Hoe ziet dat er praktisch uit?

  1. Online leeromgeving: Jij gaat de online leeromgeving volgen. (Bijvoorkeur de uitgebreide versie zodat je echt de diepte in kunt gaan en je anders sommige lessen niet zal kunnen volgen.)
  2. Maandelijks is er een Q+A Zoom bijeenkomst waarin je jouw vragen kunt stellen.
  3. Maandelijks is er een aanvullende les via Zoom waarbij God centraal zal staan!
  4. Je kan 2x een 1-op-1 gesprek aanvragen van 1 uur.
  5. Maandelijks krijg je een advies over welke modules je het beste kunt bekijken in  die maand (de aanvullende les zal hierbij aansluiten.

Hoe doe je mee?

Je koopt de online leeromgeving (klik hier) én meld je aan via onderstaande knop.