Wij, Johan en Willemijn van Wanrooij, zetten God op de eerste plaats (met vallen en opstaan), zijn inmiddels 14 jaar getrouwd (2023), waren ooit gescheiden, hebben samen een business en zijn werkzaam in financiën.

“God heeft ons een bewogen hart gegeven voor mensen, huwelijken, business en financiën.”

Vanuit dit bewogen hart, diverse profetieën en raadgevers, zijn we deze stichting gestart uit pure gehoorzaamheid! Wij zijn dus de oprichters van Stichting Kingdom First Ministries.

En wie zijn Willemijn en Johan dan?

Wij hebben elkaar - als een speld in een hooiberg - ontmoet in 2007 en zijn in 2009 getrouwd. Er volgden vele mooie, uitdagende maar ook moeilijke jaren. Jaren van verlies, pijn en miscommunicatie. Tot dat... in 2018 wij opnieuw geboren werden.

Begin van 2020 gaf de Heer ons de opdracht om naar Bethel church in Redding (USA) te gaan voor onder andere de Love after Marriage workshop van Lori en Barry Byrne. Deze reis is een keerpunt geweest in onze wandel met de Heer; de kick-off van ons leven in eenheid met de Heilige Geest.

Vervolgens, tijdens de workshop in Redding, sprak God luid en duidelijk naar ons beide: “deze cursus moeten jullie mee naar Nederland nemen”. Daarna volgden verschillende profetieën die ons die kant op wezen. Én zijn we – natuurlijk – met de tools zelf actief aan de slag gegaan. Inmiddels, zo’n 3 jaar later, zijn we aan de slag gegaan en kijken we uit naar wat de Heer nog meer wil gaan doen!

De oproep tot de bediening voor business en finances leek ons logisch maar voor God niet minder belangrijk. Naast deze bediening runnen wij namelijk ook een administratiekantoor (natuurlijkbalans.info). En daarin zien wij zoveel zoekende mensen en bedrijven en ook leed! Ook bij christenen. Ook zien wij – helaas – veel voorbeelden van hoe beter niet te handelen….

Daarnaast hebben wij onze uitdagingen gekend in ons huwelijk, het ondernemen én met onze financiën. Dit alles tezamen genomen met de nodige trainingen/workshops, bijbelscholen en levenslessen van de Heer zelf, maken dat we ons geroepen voelen om te helpen. God sprak in 2022 heel duidelijk: nu is de tijd gekomen om uit te delen.

Naast de trainingen die we gevolgd hebben en de leraren waar we naar geluisterd hebben heeft Gods ons talenten, bekwaamheden, kennis en ervaringen gegeven waarmee we jullie mogen/kunnen helpen.

Maar dé sleutel die in alles voor ons belangrijk was en is: onze relatie met God en het volgen van de Heilige Geest. Zijn plan met ons staat vast! Hij heeft ons geluk voor ogen. En nu is het tijd om uit te delen. Om jou te bemoedigen met onze getuigenissen en Hem door ons heen te laten werken!