Sorry, registratie is beëindigd.

LET OP LOCATIE WIJZIGING! Waar denk jij aan bij voorspoed? Klinkt leuk toch: voorspoed. Willen we dat niet allemaal? Als je het rond vraagt denken mensen vaak aan gezondheid, een leuke auto, op vakantie gaan (of wel 2x!), een goed lopend bedrijf, geld op je spaarrekening of te wel: dat het je goed gaat (naar wereldse maatstaven). Maar HOE DENKT GOD HIEROVER? Wat is voorspoed door de ogen van Jezus Christus? Daar ga ja deze dag achter komen. Er zal onderwijs zijn, maar ook herstel en genezing. Daarnaast is het een dag van ontmoeting en bemoediging.


 • Datum:14-04-2023 09:00 - 14-04-2023 16:00
 • Locatie Cornelis Koemanstraat 20, Waalwijk, Nederland (Kaart)

Prijs:79

Beschrijving

Oh ja en niet te vergeten het is die dag, 14 april, feest. Dubbel feest eigenlijk. Ten eerste is dit het eerste officiële event van Kingdom First! En dat is SUPER. Daarnaast zal Willemijn dat weekend er weer een jaartje bij krijgen. Nou als dat geen feest is! Het lijkt wel voorspoed (haha).

Maar daar draait het natuurlijk niet echt om. Nee, het draait om Hem! Om een mindset te krijgen als Jezus met het oog op voorspoed. 

Hoe denkt God over voorspoed?!

Jouw mind set, lief mens, zou namelijk verre van werelds moeten zijn. En toch werk en leef je wel in de wereld. Ik weet niet hoe het bij jou zit maar bij ons heeft dat wel eens verwarring en strijd opgeleverd. 

WIj mogen groeien naar een Kingdom mind set. Een mind set die je niet is aangeleerd maar die echt ruimte zal krijgen in je hart. Zodat jouw hart goede, vruchtbare grond wordt.

Voor wie

Jij bouwt je leven en onderneming op de rots, Jezus. Voor jou is daar geen twijfel over. Dat wil zeggen, dat is wat je wilt. Maar je bent soms zoekende en loopt tegen blokkades op. 

Het gaat niet goed of misschien "wel aardig", maar jij wil dat het goed gaat zoals de bijbel aangeeft, een leven in overvloed, een bloeiend bedrijf. Een voorspoedig leven en een voorspoedige business. Jij hebt behoefte dat je hart en denken in lijn komen met Christus!

Het event

We gaan samen met God en andere ondernemers aan de slag. We zullen getuigenissen delen, aanbidden, uit het Woord spreken en lezen, elkaar bemoedigen en een dosis herstel krijgen. En ja, we gaan een berg rotzooi opruimen!

Je krijgt niet alleen begrip van Koninklijke voorspoed  

maar de weg wordt ook geopend!

Vind je het spannend om je op te geven? Weet in ieder geval dat we een veilige setting creëren, in de aanwezigheid van God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. We zijn allemaal onderweg en we hebben allemaal zo onze beperkingen. Voel je van harte welkom.

Wie zijn wij

Wij zijn Johan en Willemijn van Wanrooij, getrouwd en hebben samen een business. Toen wij tot levend geloof kwamen zijn we meteen intensief gaan leren over leven met God. Met ups en downs, wonderen en tekenen, uitdagingen en krachten en zo veel meer. Samen bidden, samen in de bijbel lezen en samen leren wat God’s plan voor ons leven is.

Het onderwerp mindset is voor Johan een grote uitdaging geweest. Hij wist het zelf allemaal heel goed. Maar God is daar binnengedrongen! Voor God is niets onmogelijk!

Willemijn is vooral gericht op het hart. Haar hart heeft in het leven een aantal flinke klappen gekregen en diepe wonden opgelopen. Maar ook daar is God herstel komen brengen.

En samen mogen wij jou meenemen op de weg van herstel!

Waarom?

Wacht op de Heer… 

Al eerder wilden we gaan lopen en vertellen over wat de Heer heeft gedaan. Afgelopen zomer gaf God aan dat het tijd is om uit te gaan delen. En nu 2023 is het zo ver dat we samen mogen gaan uitdelen.

We zijn nog altijd onderweg en aan het leren, maar het uitdelen start nu.

Waar ga je mee naar huis?

Op 14 april organiseren wij dus het event: Koninklijke voorspoed en wij zien jou die dag naar huis gaan met:

 • Geloof gebouwd door het horen van het Woord en getuigenissen
 • Moed en kracht om niet van de wereld te zijn
 • Een opgeruimd hart
 • Een verlichte mindset
 • Tips hoe je met het geleerde verder kunt gaan
 • Nieuwe contacten met christelijke ondernemers (wat zeer waardevol is)
 • Vreugde door het gevoel: kijk eens wat de Heer gedaan heeft!?!

Praktische gegevens

 • Dag: Vrijdag 14 april
 • Tijd: 9.00 – 16.00 uur
 • Prijs: € 79,- excl. Btw
 • Inclusief: lunch, koffie en thee, gezelligheid, inspiratie en onderwijs
 • Locatie: Ippelseweg 15b, Nieuwendijk Cornelis Koemanstraat 20 te Waalwijk