Jij, lief mens, houdt van Jezus, net als wij. Je wilt je leven, leven met Hem in het centrum, maar dat blijkt niet altijd even eenvoudig.

Ook wij vonden en vinden dit soms niet eenvoudig. De wereld is zo luid en duidelijk aanwezig. “Hoe het moet” volgens de wereld leer je al op school en is ook zichtbaar op tv en de sociale media etc. etc. Het lijkt allemaal normaal en logisch.

MAAR GOD! Bij en met God is alles anders. Hoe je een huwelijk vorm geeft, je financiën besteed, je bedrijf opbouwt, hoe je met andere mensen omgaat en ga zo maar door. Bij ons leidde de constatering dat met God alles anders is, tot een zoektocht. Een zoektocht naar hoe wij ons leven kunnen inrichten met en vanuit God en de Bijbel. God nam ons mee op avontuur en gaf ons op die weg veel kennis en ervaring die wij nu met jou mogen delen.

  • Ben jij ook op zoek?
  • Wil jij ook meer diepgang in je leven?
  • Wil jij leven en werken in lijn met Gods plan?
  • Wil jij de wereld mooier maken,
  • door Gods glorie zichtbaar te maken in jouw leven?

Wij helpen jou om God op de 1e plaats te zetten middels 2 aspecten: met innerlijke genezing om de weg vrij te maken en met praktische gereedschappen/tips om toe te passen. Deze brengen wij jullie door middel van workshops, Spirit Connection (= innerlijke genezingstool) en consulten.

Wij richten ons hierbij op 4 pijlers: het huwelijk, financiën, bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling. Elke pijler kent zijn eigen variaties van workshops en consulten. En natuurlijk zullen er ook zogenoemde kruisbestuivingen zijn!