Spirit connection

Met een Spirit Connection sessie gaan we, met de Heilige Geest als raad- en inzichtgever, op zoek naar de diepere oorzaken van jouw uitdaging met geld. Ook pakken we deze oorzaken meteen aan zodat er innerlijke genezing kan plaatsvinden. Soms is één sessie voldoende en soms zijn meerdere sessies raadzaam.

Daarnaast zijn er wellicht aanpassingen nodig in jouw omgang met geld; praktisch en eenvoudig toepasbaar. Hiervoor kunnen we na de Spirit Connection een traject afspreken. Je leert dan om beter te plannen waardoor je meer inzicht krijgt. Je hebt dan dus ook een plan om mee aan de slag te gaan!

Spirit Connection is een diepe, innerlijke genezingstool die op alle gebieden toepasbaar is. Gods wil voor ons is vrijheid en heelheid in alle gebieden van ons leven, zodat wij wandelen in onze ware identiteit en bestemming.

Echter weten we dat het leven ons allerlei soorten uitdagingen geeft die we te boven mogen komen. Op die manier bewegen we ons meer en meer naar het leven dat Hij voor ons heeft. Uitdagingen zoals trauma, pijnen, wonden, verslavingen en gebroken relaties. Bovendien is er nog de geestelijke vijand die niet wil dat we in onze identiteit en bestemming wandelen. Spirit Connection is bedoeld om de effecten van de uitdagingen in jouw leven te ontwortelen en te genezen wat jou ervan weerhouden heeft om in vrijheid en heelheid te wandelen en gezonde relaties te onderhouden. Denk daarbij aan: ongezonde zielsbanden, verslavingen, emotioneel/geestelijk/fysiek/seksueel trauma, een geblokkeerde verbinding met de heilige 3 eenheid, emotionele uitdagingen zoals depressie, angst, paniek, hopeloosheid, zelfhaat, jaloezie, onvergevingsgezindheid, agressie en het herhalen van negatieve en schadelijke generationele patronen.

Spirit Connection gebruikt vele gereedschappen die ingezet worden, zoals op het gebied van vergeving, het verbreken van ongezonde zielsbanden en het verbreken van vloeken en beloften. Hierdoor kan er bijvoorbeeld verzoening en herstel in generaties plaatsvinden.

Een Spirit Connection kun je altijd aanvragen. We plannen een tijdstip in die ons beide past en ontmoeten elkaar dan live of per zoom. Echtparen kunnen samen komen om aan hun huwelijk te werken of apart om voor zichzelf herstel en genezing te ontvangen.

Een Spirit Connection duurt vaak 1,5 tot 2 uur.