En als iemand de één overweldigd, zullen die twee tegen hem stand houden. 
Een drievoudig snoer wordt niet snel gebroken. (prediker 4:12)      

Terug naar de natuur, terug naar zoals God het bedoeld heeft. Hand in hand wandelend met Hem
Je huwelijk is goed of zelfs geweldig…
Maar er zijn wellicht gebieden waarop het beter kan. Of je ervaart dat er meer is. Je hebt samen het verlangen om jullie huwelijk op een hoger of dieper niveau te brengen. Jij, je partner of jullie samen verlangen naar een diepere geestelijke eenheid of een sterkere emotionele en lichamelijke intimiteit. Je verlangt naar een fantastische liefdesrelatie met je partner.

Je huwelijk is niet best…
Misschien ben je diep ontmoedigd en denk je: gelukkig getrouwd zijn en een gezond huwelijk hebben is voor veel anderen weggelegd, maar blijkbaar niet voor ons. We hebben al zoveel geprobeerd. Het lukt gewoon niet om de dingen te veranderen die we moeilijk vinden en we hebben elkaar al zoveel gekwetst. Er is te veel gebeurd, we durven het niet meer aan om nog te hopen.

Kortom:
Je bent getrouwd. En op zich ben je wel gelukkig (toch?), maar je mist wat in je relatie. Je voelt je niet begrepen of gehoord en mist de intimiteit en verliefdheid die je vroeger had. Je hebt samen zo je uitdagingen gehad in het leven, kleinere en/of grotere. En het voelt soms of je die nog meesleept. En misschien ben je zelfs wel teleurgesteld, zonder hoop of gefrustreerd over je huwelijk of partner. Of je seksleven is niet meer echt bevredigend. Je hebt behoefte aan rust, ontspanning, vreugde en verdieping van je relatie.
 • Uitdagingen worden overwonnen
 • Je weer echt eerlijk gaat communiceren
 • Je weer in verbinding met elkaar komt
 • Je seksleven nieuwe energie krijgt
 • Je tools hebt waar je de toekomst met vertrouwen mee in kan gaan
 • Je weer vreugde ervaart
 • Je weer verliefd wordt op je eigen partner….
 • Zou je dat willen?
Kingdom First Marriage helpt je daar te komen!

God vindt jullie huwelijk belangrijk. Het huwelijk is essentieel in Gods plan met deze wereld. Wanneer er sprake is van eenheid in een huwelijk gaat daar een enorme kracht van uit. Daarom ligt het huwelijk van alle kanten onder vuur.

Een gezond huwelijk is een levend getuigenis wat iets van het wezen en het hart van God laat zien.

God wil er daarom alles aan doen om jullie huwelijk tot een succes te maken. Hij kan dat niet alleen. Hij heeft jullie daar voor nodig. Maar als jullie “JA” zeggen, gaat Hij dieper met jullie en brengt Hij herstel waar nodig.

Kingdom First hanteert een holistische aanpak: geest, ziel en lichaam zijn samen (en elk apart) betrokken en van invloed op een huwelijk. Als je jullie huwelijk wilt herstellen, versterken of verdiepen is deze holistische aanpak nodig!

Geest

Jouw geest in verbinding met de Heilige Geest is een belangrijke sleutel voor een gezond huwelijk zoals God het bedoeld heeft. De eenheid in een huwelijk wordt heel (of compleet) door de aanwezigheid van die Ene. Je krijgt handvaten om de Heilige Geest te betrekken in álle aspecten van jullie leven. Hij zal de rode draad zijn in de workshop en daarna zeker ook in jullie leven. Je krijgt gereedschappen om mee aan de slag te gaan. Deze workshop is daarom ook niet voor even, maar voor een heel leven.

Ziel

Mensen zijn vaak emotioneel gedreven. We hebben namelijk van alles meegemaakt. Sommige zaken hebben we verwerkt maar sommige ook niet en zijn daarom soms nog op de achtergrond aanwezig in ons leven. Misschien ben je bijvoorbeeld bedrogen of is je geweld aangedaan. Wat je ook hebt meegemaakt of wat je ook overkomen is, er is geen obstakel zo groot of je kunt eroverheen komen. Waarom? Omdat we Jezus hebben. Jezus kan alle pijn en gemis in je leven goedmaken. Je partner kan dat niet. God zal voor jou het onmogelijke doen! Herstel van je ziel is een wezenlijk onderdeel van de workshop. Om hiermee aan de slag te gaan ontvang je vele hulpmiddelen!

Lichaam

Wij zijn mensen van vlees en bloed. En ja, we weten dat we ons vlees ondergeschikt moeten maken aan God. MAAR... Hij heeft ook zoveel moois gegeven om van te genieten! De natuur, gezelschap van vrienden, een helpende hand uitsteken.... en intimiteit tussen huwelijkspartners. Ons lichaam heeft behoefte aan aandacht en aan liefde. En hoe mooi heeft God ons lichaam gemaakt dat wij kunnen genieten van elkaars liefde in seksuele intimiteit. Veilig en heilig binnen het huwelijk. Een gezonde intimiteit doet veel goeds voor de man en voor de vrouw. Je gaat elkaar opnieuw ontdekken met de oefeningen die we jullie zullen aanreiken.

Dat kan persoonlijk (Spirit Connection) of in groepsverband via een workshop. Deze laatste heeft als voordeel dat je met echtparen onderling van elkaar kunt leren en dat je ook elkaar kunt helpen! Maar soms zijn de uitdagingen te groot en kom je er samen niet goed uit. Dan doe je er verstandig aan om een Spirit Connection te plannen met ons.

De workshops zijn gebaseerd op Love after Marriage. De workshop is een intensief traject waarbij je echt de tools krijgt om je huwelijk gezond te krijgen én te houden. Deze worden zowel hybride als live georganiseerd.
Daarnaast zullen er themadagen georganiseerd worden.

Workshop

Vanuit de holistische kijk gaan jullie samen op avontuur! Samen met de Heilige Geest ga je diverse onderwerpen bekijken en aanpakken. Natuurlijk doe je dat onder begeleiding én met...

Lees Meer

Spirit connection

In de Spirit Connection gaan wij met jullie samen aan de slag. En met de Heilige Geest natuurlijk. We gaan op zoek naar blokkades en beperkende overtuigingen en pakken die door middel van de...

Lees Meer
Je krijgt een verdieping van je relatie, begrip van Gods bedoeling met het huwelijk, herstel waar nodig en handvaten om samen verder mee aan de slag te gaan! Niet alleen kom je dichter bij elkaar maar ook dichter bij God! Als een sterke 3 eenheid.

Daarnaast, zoals eerder aangegeven:
 • Worden uitdagingen overwonnen
 • Gaan jullie weer echt en eerlijk communiceren
 • Kom je weer in verbinding met elkaar
 • Krijgt je seksleven nieuwe energie
 • Ontvang je tools waar je de toekomst met vertrouwen mee in kan
 • Ervaren jullie weer vreugde
 • Word je weer verliefd op je eigen partner….

KINGDOM FIRST GOD OP DE EERSTE PLAATS ZETTEN