Het is gemakkelijker dat een kameel door het oog van de naald gaat,
dan dat een rijke het Koninkrijk binnen gaat. (markus 10:25)

Financiën worden gezond wanneer je God er in betrekt!

WORKSOPS VERWACHT IN NAJAAR 2024!

Misschien denk je nu wel: Ahh, niet dat geld… Je hebt niets met geld, je wilt er eigenlijk niets mee. Maar….. Je hebt het gevoel dat je altijd tekort hebt of in ieder geval te weinig. Het (gebrek aan) geld blokkeert “vrij” leven.
Maar geld speelt best wel een belangrijke rol in jouw leven. Je keuzes zijn vaak afhankelijk van geld of het niet hebben van geld Je hebt geen structuur en geld “verdwijnt” zomaar. Het is weg/uitgegeven voor je er erg in hebt. Je bent van alles maar niet voorspoedig. Het maakt je onrustig en je weet niet goed hoe het aan te pakken.

En ja, of je nu een bedrijf hebt of het gaat om je huishoudpot, geld is niet meer weg te denken in ons leven. Onze maatschappij draait op geld! Daarom is Kingdom First Finances er voor beide!
  • Je geld over zou houden
  • Je geld niet zomaar meer “verdwijnt”
  • Je vertrouwen groter is dan je angst voor geld
  • Je voorspoedig bent
  • Je structuur krijgt waarmee je reserves opbouwt (spaargeld)
  • Je vrij bent in je keuzes
  • Je een plan van aanpak hebt
Jezus is gekomen om leven te geven en dat in overvloed. Armoede denken en mammon zijn twee keerzijden van eenzelfde munt. Beide zijn niet zoals God het bedoelt heeft. Bovendien is geld voor God het minste zoals Jezus o.a. in Markus aangeeft.

Vrij komen van de macht van mammon en van de armoede geest betekent simpel weg een weg van innerlijke genezing gaan. Maar daar stopt het niet. Goed met je geld om gaan (goed rentmeesterschap) hoort er ook bij.

Die innerlijke genezing is nodig omdat je hart draagkracht mag gaan krijgen. Wij mensen zijn gemaakt om geld te genereren maar kunnen we het ook behouden? Of raken we het weer kwijt. Dat antwoord ligt in ons hart. Wat doet ons hart wanneer we meer geld ter beschikking hebben….?

Dat kan persoonlijk of in groepsverband via een workshop. Deze laatste heeft als voordeel dat je van elkaar kunt leren en dat je ook elkaar kunt helpen! Maar soms is dat niet genoeg en zijn de uitdagingen te groot. Dan doe je er verstandig aan om een of spraak te maken met ons en eventueel een Spirit Connection te plannen.

Workshop

De workshops zijn gericht op innerlijke genezing en praktische veranderingen brengen in je financiën...

Lees Meer

Spirit connection

Met een Spirit Connection sessie gaan we, met de Heilige Geest als raad- en inzichtgever, op zoek naar de diepere oorzaken...

Lees Meer
Rust en vrijheid! Het doel is om onafhankelijk van geld te worden en te vertrouwen op God. Maar ook zullen de veranderingen in jouw omgang met geld vertrouwen en rust opleveren. Je krijgt eenvoudig toe te passen handvaten! Waar je eerst niet uitkwam met je geld zal je nu overschot zien ontstaan.
Je uitgaven komen meer en meer overeen met Gods plan en Gods Wil.

KINGDOM FIRST GOD OP DE EERSTE PLAATS ZETTEN