Workshop

Vanuit de holistische kijk gaan jullie samen op avontuur! Samen met de Heilige Geest ga je diverse onderwerpen bekijken en aanpakken. Natuurlijk doe je dat onder begeleiding én met uitleg. Onderwerpen die aan bod komen: Gods intentie met het huwelijk, communicatie, afrekenen met geestelijke bagage, gedachten gezond maken, je partner zien door Gods ogen, verzoening, conflicten oplossen, financiën, seksualiteit etc. 

Moet je de Geest dan al heel goed kunnen verstaan? Nee hoor. Hij gaat wel met je aan de slag. Een verlangend hart is voldoende. Je krijgt een werkboek. Hierin staan huiswerkopdrachten, overdenkingen en andere tips. En een klein handzaam boekje met tools die je kunt blijven gebruiken. Er zijn diverse soorten workshops. Live en per Zoom maar ook een combinatie van beiden is een optie. Jouw kerk kan ons uitnodigen of je neemt deel aan een van de geplande workshops. Deze workshops worden live gegeven, per Zoom of een combinatie daarvan (hybride).

Naast deze meerdaagse workshops zullen er ook themadagen georganiseerd worden. In de agenda kun je ontdekken welke er op dit moment gepland staan. Ook kun je ons uitnodigen om een Kingdom First Marriage workshop te komen geven. Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Aan de Kingdom First Marriage workshop liggen onder meer de concepten van Love after Marriage ten grondslag.