Geest

Jouw geest in verbinding met de Heilige Geest is een belangrijke sleutel voor een gezond huwelijk zoals God het bedoeld heeft. De eenheid in een huwelijk wordt heel (of compleet) door de aanwezigheid van die Ene. Je krijgt handvaten om de Heilige Geest te betrekken in álle aspecten van jullie leven. Hij zal de rode draad zijn in de workshop en daarna zeker ook in jullie leven. Je krijgt gereedschappen om mee aan de slag te gaan. Deze workshop is daarom ook niet voor even, maar voor een heel leven.

Ziel

Mensen zijn vaak emotioneel gedreven. We hebben namelijk van alles meegemaakt. Sommige zaken hebben we verwerkt maar sommige ook niet en zijn daarom soms nog op de achtergrond aanwezig in ons leven. Misschien ben je bijvoorbeeld bedrogen of is je geweld aangedaan. Wat je ook hebt meegemaakt of wat je ook overkomen is, er is geen obstakel zo groot of je kunt eroverheen komen. Waarom? Omdat we Jezus hebben. Jezus kan alle pijn en gemis in je leven goedmaken. Je partner kan dat niet. God zal voor jou het onmogelijke doen! Herstel van je ziel is een wezenlijk onderdeel van de workshop. Om hiermee aan de slag te gaan ontvang je vele hulpmiddelen!

Lichaam

Wij zijn mensen van vlees en bloed. En ja, we weten dat we ons vlees ondergeschikt moeten maken aan God. MAAR... Hij heeft ook zoveel moois gegeven om van te genieten! De natuur, gezelschap van vrienden, een helpende hand uitsteken.... en intimiteit tussen huwelijkspartners. Ons lichaam heeft behoefte aan aandacht en aan liefde. En hoe mooi heeft God ons lichaam gemaakt dat wij kunnen genieten van elkaars liefde in seksuele intimiteit. Veilig en heilig binnen het huwelijk. Een gezonde intimiteit doet veel goeds voor de man en voor de vrouw. Je gaat elkaar opnieuw ontdekken met de oefeningen die we jullie zullen aanreiken.