Dankzij jouw donatie kan de stichting blijven voortbestaan en kunnen wij onze missie waarmaken. Wil je weten wat onze missie is? Bekijk dan deze pagina
Stichting Kingdom First Ministries heeft een ANBI status! Dat wil dus zeggen dat de Belastingdienst bevestigd heeft dat wij een algemeen nut beogend doel hebben. Wat betekent het voor jou? Wanneer je een gift geeft aan een ANBI instelling dan is deze – in principe – aftrekbaar in je aangifte Inkomstenbelasting of je vennootschapsbelasting. Voor gewone eenmalige giften geldt een drempel en de hoogte is afhankelijk van je inkomen. Periodieke giften hebben geen drempel. Wil je hier meer over weten dan verwijzen wij u graag naar deze pagina bij de Belastingdienst.
Indien je vanuit je bedrijf een donatie doet en je wil een factuur hebben van je donatie, dan vragen wij je om eerst je donatie te doen en daarna met ons contact op te nemen om je factuur op te vragen. Vermeld in ons contactformulier de bankrekening waarvan je de donatie hebt gedaan en welk bedrag. Zo kunnen wij je donatie eenvoudig terugzoeken.
Jazeker. Het is mogelijk om meerdere keren een donatie te doen.
Alle informatie over ons beleidsplan en jaarverslagen kan je vinden op deze pagina.